drzirmuh@gmail.com info@tarbio.com ADU TEKNOKENT 152.Cad.No39, AYDIN, İZMİR, ANTALYA, SAMSUN

POWERPOT Saksı Gübresi TPE Tescil Başvurusu yapıldı

Evde kullanılan süs bitkilerin yetiştirilmesinde değişik zorluklar yaşanmaktadır. Bu zorlukların başında bitkilerin beslenmesi gelmektedir. Sadece su vererek yapılan beslemeler hem toprak yapısını bozmakta hem de bitkiyi besleyen maddelerin uzaklaşmasına neden olmaktadır.  Bu iki ihtiyacı  sağlayan gübre, POWERPOT-Saksı Gübresi; sadece saksı iç mekan bitkilerinizin toprağını iyileştirme yapmaz, aynı zamanda bitki beslemesi de yapar.

İç Mekan süs bitkileri beslenmesi için doğru uygulamayı bulmanın zor olmasının nedeni, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı gübre türü bulunmasıdır. Sıvı gübre kullanmanın avantajlarından biri, ne kadar uygulanacağı konusunda kontrole sahip olmanızdır. POWERPOT-Saksı Gübresi kontrolü size bırakmaktadır. POWERPOT -Saksı Gübresi; bütün işlemi tek pakete sığdırmıştır. Genel bilgi olarak, bitkilerin hareketsiz dönemlerinde gübrelemeyi bırakabilirsiniz. İç Mekan Süs bitkileri, değişken güneş ışığı miktarına ve donma sıcaklıklarına maruz kalmadıkları için, onları ne zaman gübreleyeceklerini bilmek her zaman kolay değildir. İç Mekan Süs Bitkileri, dış şartlardaki etkilere maruz kalmasa da, çoğu kışın uykuda olup gübreye çok fazla ihtiyaç duymamaktadır. Kışın çiçek açmaya devam eden bitkiler, biraz gübreleme ihtiyacı duyabilirler. Şubat ayının sonunda hareketsiz veya yarı uykuda olan İç Mekan bitkilerini gübrelemeye başlayabilirsiniz. İç Mekanda olsalar bile, ev bitkileri hala değişen güneş ışığını algılar ve baharın yolda olduğunu hissederler. Yeni doldurulan saksı toprağında genellikle 3-6 aylık gübre bulunur ve bunun desteklenmesi gereklidir.  POWERPOT-Saksı Gübresi, organik madde, (Azot)N, (Fosfor)P, (Potasyum)K, (Mikroelement)ME, pH regülatörü ile bütün saksı ihtiyacını karşılayan titizlikle hazırlanmış etkili bir üründür.

İç Mekan Süs bitkilerinizi ne sıklıkla gübrelemeniz gerektiği aslında kullandığınız gübre türüne bağlıdır. POWERPOT-Saksı gübresi olarak iç mekan süs bitkileri için hazırlanmış sıvı gübre olup bitkilerin gelişmesi, çiçek açması için tasarlanmış formülüyle 200 ml su içerisinde sulandırarak köklere ve daha düşük konsantrasyonlarda yapraklara uygulanması gayet memnun netice vermektedir. İlk uygulamada her hafta bir kez olmak üzere 3 hafta sulamayla daha sonra ayda 1 kez uygulamada bitki türüne göre yeterli gelmektedir. Etkisini 1 hafta içinde görebilirsiniz. Çiçekleri besleyin, geliştikçe mutlu olun. POWERPOT-Saksı Gübresi içeriği TARBIO BIYOTEKNOLOJİ firması tarafından titizlikle yürütülen Ar-Ge çalışmaları sonucu hazırlanmış Türk Patent Ofisi (TPE) tarafından Tescilli Markalı % 100 yerli üründür.